Lenteparty met veel geluk

Zaterdag 23 maart zetten we de lente in met een fijne party vol muziek voor iedereen. Van pophits over jive en dance tot ons Clublied. Ambiance verzekerd!
Iedereen welkom, ook niet-leden.

Message board

Een beetje nostalgie kan nooit kwaad, met ons message board. In de jaren ’90 superpopulair op parties, en tijdens ons lentefeest ook aanwezig. Iedereen heeft een nummer, schrijf in alle discretie een bericht en hang het aan het bord. Wie weet wat er gebeurt…

Cocktails voor ??? euro

En er is happy hour, van 21u30 tot 22u30. Op dat moment bepalen de ogen van één enkele dobbelsteen hoeveel je betaalt voor een Screwdriver (vodka-orange), Gin Tonic of Cuba Libre. Maximum 6 euro, maar het kan ook 1 euro zijn…

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.