Wat met tennis en de strengere Antwerpse coronamaatregelen? —

UPDATE 29 juli, 18u

Ook met de nieuwe, strengere Antwerpse coronamaatregelen mag er getennist worden, en dat zonder mond-en-neusmasker. Verder blijven we vasthouden aan de PlaySafe&Go-maatregelen zoals uitgevaardigd door Tennis Vlaanderen.

Dat wil onder andere zeggen dat je je op de Club verplaatst met mond-en-neusmasker op. Dat mag je alleen afzetten op het terrein en als je aan tafel zit. Tussen mensen moet ten allen tijde anderhalve meter afstand gegarandeerd zijn, tenzij die mensen tot je bubbel behoren. En tenzij het gaat over mensen uit je bubbel, zou je met maximaal vier mensen aan tafel mogen zitten.

Medespelers worden niet meegerekend in die bubbel, maar hou het aantal wisselende speelcontacten zo beperkt mogelijk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.