Speel ook in de winter op AZUA! —

Je wil deze winter een balletje kloppen, maar hebt geen Wintercontract* of je doet niet mee aan onze Wintercompetitie? Of wil je gewoon eens (extra) spelen? Dan hebben we een aantal opties.

De hardcourts buiten blijven ook in het winterseizoen open (hopelijk is er veel mooi weer), in de AZUA-zaal liggen vaak nog terreinen op je te wachten, en ondanks het drukke schema in de Tennis Vlaanderen-zaal valt er daar ook af en toe nog een gat.

Je kunt de hardcourts en de 3 AZUA-zaalterreinen enkel online reserveren en betalen, via de Tennis Vlaanderen-website of app (indien je niet aangesloten bent bij een club, maak je eerst een gratis Tennis Vlaanderen-account aan).

Voor de Tennis Vlaanderen-zaal kun je voortaan zien hoe het met de bezetting zit via deze Time2Match-pagina. Witruimte of ‘Terrein Vrij’ in het groen geeft aan wanneer er nog plaats is.
OPGELET: gezien Wintercompetitiewedstrijden in die zaal kunnen uitlopen, kun je alleen op de club zien of je toch nog dat uurtje of zo tennis kunt meepikken. Je betaalt in dat geval je terrein enkel aan de toog.

* Ook een Wintercontract afsluiten voor een beschikbaar moment is nog mogelijk. Prijs wordt berekend op het aantal resterende weken en valt goedkoper uit dan inividuele terreinhuur. Mail ons secretariaat voor meer info.

Snelle links

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.